1Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina organizovali su danas, na Belom dvoru, tradicionalni Božićni prijem za decu iz osetljivih socijalnih kategorija. Grupa naše mlađe dece imala je čast da prisustvuje tom lepom dešavanju.

Domaćini su nas lepo dočekali i ugostili. Deci se najpre obratio prestolonaslednik Aleksandar, kratko pozdravivši prisutne, a zatim se deci obratila i princeza Katarina. Ona je govorila o radu humanitarne organizacije Lifeline, čiji je ona pokrovitelj, koja već 25 godina pomaže deci u Srbiji. Nama je veoma dobro poznat rad ove humanitarne organizacije, zato što već godinama doniraju paketiće našoj deci za Božić, i pokrovitelji su našeg fubalskog turnira. Princeza je deci uputila lepe želje, i poručila im da je Beli dvor i njihova kuća.

Za mališane je pripremljen prigodan program, koji je zaokupio njihovu pažnju. Grupa animatora je zabaljala  decu muzikom i raznim zadacima, koje su deca spremno prihvatala. Nekoliko lepih božićnih numera otpevao je i dečji crkveni hor šabačke eparhije. Uz jednu od pesama, deca su napravila vozić na čijem je čelu bila princeza, pa ih je ona, u ritmu muzike, provela kroz odaje Belog dvora.
Deci je sve ovo bilo veoma zabavno. A onda je usledila podela poklona, čemu se svi najviše raduju. Poklone je delila princeza sa svojim saradnicima, a svako dete je imalo priliku da samo bira koje će igračke da uzme. Pošto mi volimo fudbal, svi smo uzeli po jednu fudbalsku loptu, i još neke lepe igračkice.  Deca k'o deca, čim su izašla ispred Belog dvora, odmah su počela da se igraju.

23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

456789